Hová szeretnél utazni?

Hová szeretnél utazni?

Végre betelhet a foglalási naptár, borsos jutalékok kifizetése nélkül

Élmény, utazás, wellness - Mindez egy helyen
Regisztráld szálláshelyed, és kezdj el zsebmetsző költségek nélkül pénzt keresni
Hova mennél?
Érkezés
Távozás
Szobák száma

Blog

wave

Szálláskeresési tippek

Szálláskeresési tippek

Manapság a megfelelő szállást megtalálni nem is olyan egyszerű dolog, mivel túl nagy a kínálat! Igen! Túl nagy. Emlékszem, mikor gyerekkoromban annak is örültünk, ha a szüleink éppen nem dolgoztak vagy éppen nem a kertet kapálták és békésen összepakoltunk a kékszínű hűtőládába a már előre lesütött csirkecombokat, a pár doboz sört, a dinnyét és innivalót - majd irány a Balaton! Vagy a dunai homokzátony, melyet a családi motorcsónakkal közelítettük meg. 

 

2023-07-19 10:39:35
Megnézem
wave

TOP 10 tipp, ha szálláskiadással foglalkozol!

TOP 10 tipp, ha szálláskiadással foglalkozol!

Lehet, hogy már szálláskiadással foglalkozol, vagy csak még azon töröd a fejed, hogy plusz bevételt szerezz nyaralód, vagy lakásod kiadásából! Az biztos, hogy a verseny hatalmas az országban, ahogy az is, hogy mindig jól esik plusz bevételi forrásokat szerezni. 

2023-07-19 08:39:35
Megnézem
wave

Bababarát - szülőbarát?

Bababarát - szülőbarát?

"Tudtok valami jó kis bababarát szállást a nyárra?" - kérdezte a szomszédasszony a napokban. Végülis csak nyár közepe van, hogy lehet ilyen felelőtlen valaki, hogy most kapkod és azt sem tudja merre induljon elsőre? Ugyanakkor mégis abszolút helyénvaló a kérdés, hiszen rengetegen voltak vagy vannak abban a bizonytalan állapotban, hála a mostani gazdasági helyzetnek, hogy tudnak-e idén nyaralni vagy sem. 

2023-07-09 08:39:35
Megnézem
wave

NTAK vagy NATK? Mik ezek a rövidítések? És kinek kell igényelni?

NTAK vagy NATK? Mik ezek a rövidítések? És kinek kell igényelni?

A NATK szám (korábban NTAK szám) igénylése szállásadás esetén több országban is előfordulhat, de pontos követelmények és jogszabályok országonként eltérőek lehetnek. A NATK szám igénylése függhet az adott ország adózási rendszerétől és az ott érvényben lévő szabályozásoktól. 

2023-07-02 08:39:35
Megnézem
wave

Itt a nyár

Itt a nyár

A 2023-as forró nyár és forró infláció érkezésével együtt megérkezett a kis eldugott, olcsó, romantikus szállást keresők vágya is. Ahogy a hőmérséklet emelkedett és a napsugarak intenzívebbek lettek, az emberek elkezdtek álmodozni a pihenésről és a kikapcsolódásról a nyugalom szigetén - anélkül, hogy a már amúgyis magas kiadásaikat tovább növelnék drasztikusan.

Nézd meg a nálunk elérhető romantikus szállásokat itt vagy olvass tovább!

2023-07-01 08:39:35
Megnézem