Hová szeretnél utazni?

Hová szeretnél utazni?

Végre betelhet a foglalási naptár, borsos jutalékok kifizetése nélkül

Élmény, utazás, wellness - Mindez egy helyen
Regisztráld szálláshelyed, és kezdj el zsebmetsző költségek nélkül pénzt keresni
Hova mennél?
Érkezés
Távozás
Szobák száma
wave

Rólunk

Az iranypihenni.hu és a www.urlaubmiteigenanreise.com küldetése, hogy minél szélesebb belföldi és külföldi szálláshely kínálattal segítse a kikapcsolódást, felüdülést, élményt kereső utazni vágyókat. Kínálatunkban számos szálláskategória elérhető, így bárki könnyedén megtalálja a számára, illetve családja számára legideálisabb szálláshelyet. A keresgélés könnyítése érdekében szűrési funkciók állnak rendelkezésre, így szűkítheti elképzelései szerint a szállásokat. Oldalainkon keresztül közvetlenül a kiválasztott szálláshelyhez adhatja le foglalását, mely célja, hogy foglalása azonnal érvénybe léphessen. A szállásokkal történő követlen összeköttetés miatt ügyfélszolgálatunk nincs, azonban kérdéseit nyugodtan tegye fel nekünk elérhetőségeink valamelyikén. Célunk, hogy az utazni vágyók maximális kiszolgálása mellett a szálláshelyet biztosítók igényeit is teljes körűen kielégítsük, így médiaajánlatunkban számos, számukra kedvező ajánlatot biztosítunk.

A weboldalon közétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért és teljeskörű voltáért, elütési hibákért felelősséget az oldal üzemeltetője nem vállal.

Felhívjuk figyelmét, hogy sok esetben oldalunkról más vállalkozások, egyéb szervezetek, cégek, jelen esetben szálláshelyek weboldalára is eljuthat. Ezen oldalakon közölt adatok tartalmáért, helyességéért illetve az Ön adatainak biztonságáért felelősséget nem tudunk vállalni, kérjük ezen oldalak használata esetén győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Folyamatosan frissülő, tanácsadó és érdekességeket feltáró blogtartalommal várjuk a látogatókat, élvezetes böngészést kívánunk!